Suomennettuna siis tervetuloa. Odottelen kesäksi punaisen irlanninsetterin pentua saapuvaksi. Vielä hieman aikaista blogia tehdä, mutta eikai siitä haittaakaa ole. Menetin toisen oman koirani, karkeakarvaisen kettuterrieri Mimin viime heinäkuussa. Ikää tytöllä oli vasta reilut viisi vuotta, mutta syystä tietämättömästä hän lähti koirien taivaaseen. Ikävä on lohduton, mutta eteenpäin tässä yritetään pyrkiä. Olo on tosiaankin tyhjä ilman koiramaista ystävää sekä harrastuskaveria, joten uutta pentua olen hankkimassa. Kai ymmärrät itsekin yskän, jos olet varpaitasi myöten koiraihminen, kuten minä! (: 

Rodun valinta ei tosiaankaan tuottanut hankaluuksia. Jo ennen Mimin lähtöä olin ajatellut irkun nähdessäni, että tuollainen minulle tulee viimeistään silloin, kun muutan omaan kotiin. Vanhemmat ilmeisesti ymmärsivät kuinka suuresti koen kärsiväni pentukuumeesta! Rotuun olenkin jo jonkinverran päässyt tutustumaan vanhempieni tuttavien luona, jossa näitä neitosia on kaksi kappaletta. Tämän vuoden puolella luultavasti pääsen niistä toisen kanssa kehissä pyörimään. Myös turistina parissa näyttelyssä olen näitä hurmureita käynyt bongailemassa. 

Kotonamme asustelee tällähetkellä myös neljä muuta koiraa (karjalankarhukoira Hippa, harmaa norjanhirvikoira Viivi, schillerinajokoira Oona ja sekarotuinen Hessu) sekä maatiaiskissa, Tikru. Saa nähdä kuinka tuleva pentu tottuu elämään sisätiloissa kissan kanssa, mutta luulempa että se onnistuu. Pennun nimeä olen jonkinverran pähkäillyt ja päädyin Nitaan. Tyttö siis tulossa, niinkuin nimestäkin voi päätellä. Suunnitelmissa olisi harrastuksiin liittyen mm. agility, ToKo, näyttelyt/mätsärit, koirahiihto ja kaikki mahdollinen toteutettava mikä tytölle vain maittaa. 

Mutta mikäs tässä kesää odotellessa... Toivon sydämeni kyllyydestä, että mitään esteitä ei pennun hankkimiseen tule! Vaikka kuukausia on vielä aika monta edessä ennen toivottavasti sitä odotuksen palkitsemistani, niin yritän malttaa mieleni. Tutustun mielelläni myös toisiin settereiden omistajiin, sekä muihin koiraihmisiin, joten s.posti on tervetulletta osoitteeseen [email protected]! (: